fbpx

Marina di Asfodeli – een van de mooiste stranden van Sardinie

Een van de mooiste locaties en stranden van Sardinie:
Marina di Asfodeli

Deze perfect locatie, tegenover Portisco en Cala dei Sardi en naast Porto Rotondo, is een heerlijke locatie om te relaxen.
Stel je voor; je hebt een zeilvakantie geboekt bij ons van zaterdag tot zaterdag en dan de laatste dag zaterdag voor 10 uur in de ochtend wordt er verwacht dat je het zeiljacht verlaat. Bijna einde van je vakantie. Maar je vliegtuig gaat pas vele uren later, wat ga je doen? Genieten op een van de mooiste stranden van Sardinie. 

Marina di Asfodeli is een heerlijke plek om daar je dag door te brengen.  Ze hebben er strand, maar ook schaduwplekken. Kinderen kunnen er spelen, zwemmen en je mag er gebruik maken van de kano’s. Er zijn verschillende rubberboten (rib’s) te huur met kleine motoren tot 40 pk. (geen vaarbewijs nodig). En ook rib’s met grotere motoren (vaarbewijs B nodig). Er is een duikschool aanwezig, je kunt er snorkelen in het heldere blauwe water. Er is een bar/restaurant en een grote bbq aanwezig voor de nodige snacks, lunch of diner.

Transferservice

Ophalen vanaf Portisco en Cala dei sardi mogelijk, ook wegbrengen naar vliegveld is mogelijk vanaf Marina di Asfodeli. 
Funmaxx sailing biedt je diverse watersport mogelijkheden zoals duiken op Sardinië. Informeer ons naar de mogelijkheden. 

funmaxx sardinie marina di asfodeli zeilen

Sailing Sardinie by Funmaxx

Thuisbasis: baai van Portisco ITALIË
Tel. +31 (0)6 234 079 43
E-mail: funmaxxsailing@gmail.com

Correspondentieadres NL:
Proefpolder 325, 1619 EH  ANDIJK
IBAN: NL16RABO0302449647
Kvk: 39097557
BTWnr.: NL817532389B01