fbpx

Flottielje zeilen:
gezellig, vertrouwd, genieten

Flottielje zeilen op Sardinië

Vertrouwd zeilen langs de Noord-oost kust van Sardinië met een ervaren schipper als begeleider op het moederschip, dat is flottielje zeilen. Samen met maximaal 10 andere zeilboten ontdek je het prachtige Sardinië met de allermooiste baaien, ook wel het Caribean van Europa genoemd.

Naast gezelligheid van de flottielje, is het fijn om samen zonder verplichtingen op pad te gaan. Wij, Pieter&Samira, zijn ervaren begeleiders en bieden dan ook ondersteuning in het zeilgebied. Onderweg zijn wij altijd bereikbaar en indien nodig staan wij jullie met raad en daad bij. Wij bespreken dagelijks in de briefing de route, mooie plekjes, het weer en alles waar je rekening mee dient te houden. Zo kan iedereen, met veel of minder zeilervaring genieten van zon, zee en zeilen. 

Ons motto: niets moet, alles mag.
Meer info? Laat een berichtje achter via interesse of neem even contact met ons op.
Pieter&Samira

"Ons motto: niets moet, alles mag."

Pieter & samira

Interesse?

Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op. 
Wil je graag eerst meer info of graag overleg over wat je te wachten staan. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. 
Op dit moment werkt ons interesseformulier tijdelijk niet, excuses voor het ongemak. Stuur daarom je vraag naar info@sailingsardinie.com of bel me tel. +31 (0)6 23 40 79 43 en je ontvangt z.s.m. een reactie van ons.
Pieter & Samira
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Zeilcursussen

(NIVEAU BEGINNERS&SEMI-GEVORDERDEN)
De ideale vakantievoorbereiding

Droom jij ervan om zelfstandig met een zeiljacht te kunnen varen?
In Nederland of misschien wel op de Middellandse zee?
Genieten een een heerlijke vakantie met gezin, familie en vrienden.

Samen met onze partner Zeilschool Zuiderzee uit Enkhuizen bereiden we je voor op een zorgeloze en onvergetelijke vakantie. De meest ervaren zeilinstructeurs van Nederland bieden je diverse zeilcursussen om jouw skills te verbeteren of om je voor te bereiden op je zeilvakantie.

ALLE NIVEAUS
Afhankelijk van je niveau bieden zij diverse zeilcursussen: opfriscursus (bijv. ter voorbereiding van je vakantie), zeilinstructiecursus op eigen zeilboot, jachtzeilen CWO 1 of 2. Deze cursus (1 daags of 3-dagen, afhankelijk van het niveau) word je aangeboden vanuit Enkhuizen.

Voor meer informatie mag je mij (Samira) altijd contacten, tel. 06 - 234 079 43 of
klik op de onderstaande button meer info.

Volg ons ook op social media!

Follow us
Sailing Sardinië by Funmaxx