fbpx


Flottielje

Direct boeken

Flottielje zeilen

Zoek jij een zeilvakantie met zon, zee en wind? Dan is een flottielje zeilvakantie met Funmaxx Sailing iets voor jou! In exclusieve samenwerking met GoFunSailing bieden wij een flottielje aan langs de Noord-Oost Kust van Sardinie en  Zuid Corsica. Het indrukwekkende zeilgebied vereist wel enige zeilervaring en kennis van navigatie. Flottielje zeilen is zelfstandig zeilen maar met Nederlands sprekende begeleiding. Ondersteunen met ankeren, aanmeren in de haven, technische ondersteuning,  Naast het zeilen delen wij onze ervaring van de restaurants en leuke winkels, de prachtige lunch stops, lokale markten.

2-week special! (reserveer op tijd: vol=vol)

Tijdens het zeilseizoen van begin juni tot eind september organiseren wij met samenwerking van GoFunSailing  2x een 2 week special zeiltocht. Ondertussen een graag gezeilde zeiltocht die jaarlijks  terugkeert. Wij zeilen 1 week in het prachtige Sardinie en 1 week in het prachtige Corsica. Twee landen bezoeken tijdens je zeilvakantie is een onvergetelijk avontuur. Wij doen baaien aan die alleen mogelijk zijn tijdens een tweeweekse zeiltocht. De 1ste 2 weekspecial is in de laatste 2 weken van juli. De 2de 2 weekspecial is begin september. 

Flottielje briefing
Wij houden s’ochtends een briefing met de groep, waarin je en met name de schipper, wordt bijgepraat over het weer, de bestemming en leuke ankerplaatsen. ’s Middags ontmoeten we elkaar. Kinderen zoeken elkaar weer op en kunnen samen zwemmen, terwijl de ouders genieten van het gezelschap van de andere zeilers onder het genot van een lokaal drankje en hapje. ’s Avonds is het mogelijk om aan boord te eten of een restaurant te bezoeken. Wij attenderen op tijd als er geen eetgelegenheid is bij de ankerplek voor de nacht, zodat je op tijd boodschappen kunt inslaan. 

Niets moet, alles mag
Na de briefing gaat iedereen zijn eigen gang. Soms treft de flottielje elkaar onderweg, maar het kan ook zo zijn dat je de andere zeilboten van de flottielje pas weer treft op de plek van bestemming.  

Ondersteuning onderweg door Funmaxx Sailing
Wij zorgen voor ondersteuning. Zo geven wij je dagelijks informatie over het zeilgebied (eventuele gevaren, maar ook mooie ankerplekken), de weersomstandigheden, de havens, baaien, gewoontes en tradities en natuurlijk de beste restaurants aan wal. Onderweg is het moederschip bereikbaar via de marifoon en telefoon om je met raad en daad bij te staan.

Kinderen 
Ook voor de kinderen is het erg belangrijk dat zij kunnen genieten van de zeilvakantie. Wij vinden het leuk diverse activiteiten te organiseren voor de kinderen, wanneer we geankerd liggen in een baai. Denk hierbij aan o.a.: zandkastelen bouwen, parcours roeien met het bijbootje, de meeste opdrachten worden ter plekke bedacht en wanneer er genoeg kinderen zijn bouwen we een heuse beachparty. Dit onder toeziend oog van de volwassenen, die zelf van een beachborrel genieten. Daarnaast is er een mogelijkheid om surfsubs, snorkels te huren en rondje op een funband te varen. 

Meer dan varen
Sardinië heeft veel prachtige baaien. We proberen daarom ook om zoveel mogelijk op eigen anker te overnachten. Dit is een unieke ervaring ! De ene nacht lig je in een prachtige baai  en kan je savonds de sterren tellen zo helder , de andere nacht lig je voor anker bij een havenstadje en kan je genieten van locale producten in een restaurant en de sfeervolle winkeltjes die tot savonds laat open zijn.  Natuurlijk wanneer dit niet mogelijk is door extreme wind of andere omstandigheden gaan we voor veiliheid  de havens in. Daarnaast dineren we in sfeervolle restaurants en is het mogelijk om natuurlijk ook op je eigen boot te koken en je aan te sluiten bij borrel op het strand.

Ons motto: Niets moet, alles mag!

Pieter&Samira


Direct boeken

Previous
Next

Zoek en boek direct jouw zeiljacht:


EXTRA KOSTEN WAAR JE REKENING MEE MOET HOUDEN. 

De extra kosten die erbij komen zijn bijvoorbeeld voor deelname flottielje (optioneel), permit voor het natuurpark: Maddalena archipel. Deze is verplicht om te mogen ankeren in de mooiste baaien van deze eilandengroep. Je vindt hier de allermooiste baaien met helder blauw water, de ideale uitstek om te snorkelen, een exclusieve en unieke bestemming die niet in woorden te beschrijven is, maar zeker gezien moet worden. Je zult er echt geen spijt van hebben.

Heb jij interesse, vraag ons naar de mogelijkheden.
Wij helpen je graag met het vinden en plannen van die mooie zeilboot. 
Tel. +31(0)6 234 079 43 of funmaxxsailing@gmail.com 

Je kunt ons ook direct een whatsapp bericht sturen, klik op de button


Hulp nodig?

Sailing Sardinie by Funmaxx

Thuisbasis: baai van Portisco ITALIË
Tel. +31 (0)6 234 079 43
E-mail: funmaxxsailing@gmail.com

Correspondentieadres NL:
Proefpolder 325, 1619 EH  ANDIJK
IBAN: NL16RABO0302449647
Kvk: 39097557
BTWnr.: NL817532389B01


Facebook


Instagram


Funmaxx Sailing logo