fbpx

Zeilen op Sardinië begint
bij Funmaxx Sailing

Flottielje zeilen Sardinie

Zeilen met het hele gezin in Sardinië: een onvergetelijk avontuur

Als je op zoek bent naar een unieke gezinsvakantie, dan is zeilen met je hele gezin in Sardinië de perfecte keuze. Geniet van quality time met je dierbaren, terwijl je de absolute schoonheid van de Middellandse Zee ontdekt. Sardinië staat bekend om zijn adembenemende kustlijnen, met kristalhelder water en afgelegen baaien die wachten om ontdekt te worden! Bij Funmaxx Sailing maken wij deze droomvakantie maar al te graag werkelijkheid. Of het nu gaat om zeilen met kinderen, tieners of de hele familie, onze zeilvakanties zijn zo ontworpen dat iedereen plezier beleeft. Ervaar het avontuur van het zeilen, ontspan op één van de vele stranden en creëer blijvende herinneringen door te zeilen met je gezin in Sardinië.

Direct boeken06 2340794306 23407943Contactformulier
Kinderen bedanken schippers voor leukste zeilvakantie Sardinië

Verschillende mogelijkheden voor zeilen met gezin in Sardinië

Bij Funmaxx Sailing bieden we verschillende opties om met het gezin te zeilen in Sardinië. Ons team van ervaren schippers heet je van harte welkom aan boord om mee te komen zeilen in een groep, of juist in alle zelfstandigheid de stranden van dit betoverende eiland in Italië te verkennen. Lees hieronder welke zeilvakanties met kinderen je bij ons kunt boeken.

Flottielje zeilen met het gezin: samen met andere boten

Flottielje zeilen is ideaal voor gezinnen die graag de gezelligheid van zeilliefhebbers opzoeken. Samen met andere boten volg je een ervaren schipper en ontdek je de wonderen van Sardinië. De kinderen vinden snel nieuwe vrienden terwijl je als ouder ontspannen kunt zeilen en andere gelijkgestemde zeilers ontmoet.

Met de kinderen meezeilen met een schipper

Wil je zorgeloos kunnen genieten van zeilen met het hele gezin in Sardinië? Kies dan voor meezeilen met een schipper. Onze schippers kennen Sardinië als hun broekzak en zorgen voor een veilige en leuke reis. Terwijl de kinderen zich vermaken, kun jij relaxen of wanneer je zin hebt zelf de schipper helpen met zeilen.

Met een bareboat zelfstandig zeilen met kinderen

Voor avontuurlijke families die de vrijheid van onafhankelijkheid waarderen, bieden we bareboat zeilen. Een volledig uitgeruste zeilboot staat tot je beschikking, zodat je samen met je gezin de kustlijnen van Sardinië kunt verkennen zoals jij dat wilt.

Kinderen op zeilboot met gezin in Sardinië

Waarom een zeilvakantie met kinderen boeken bij Funmaxx Sailing?

Bij Funmaxx Sailing begrijpen we de waarde van een onvergetelijke week zeilen met kinderen. Onze vloot van goed onderhouden zeilboten biedt comfort en veiligheid voor jong en oud. We combineren avontuur met gastvrijheid, waardoor je optimaal kunt genieten van zeilen met het gezin in Sardinië. Stel je eigen reis samen door jouw voorkeuren door te geven en een zeilboot met of zonder bemanning te boeken. Wij informeren je dan welke mogelijkheden het best aansluiten op jouw wensen en de prijs van deze opties. Onze prijzen zijn concurrerend, zodat je een betaalbare zeilvakantie kunt boeken zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit. Sardinië, met zijn prachtige natuur en cultuur, is een geweldige locatie om te (leren) zeilen met kinderen. Verken de mogelijkheden en ontdek wat dit unieke eiland jullie te bieden heeft!


Reviews

Wij bezorgen jullie een
onvergetelijke zeilvakantie!

Pieter & samira

Zeilcursussen

(NIVEAU BEGINNERS&SEMI-GEVORDERDEN)
De ideale vakantievoorbereiding

Droom jij ervan om zelfstandig met een zeiljacht te kunnen varen?
In Nederland of misschien wel op de Middellandse zee?
Genieten een een heerlijke vakantie met gezin, familie en vrienden.

Samen met onze partner Zeilschool Zuiderzee uit Enkhuizen bereiden we je voor op een zorgeloze en onvergetelijke vakantie. De meest ervaren zeilinstructeurs van Nederland bieden je diverse zeilcursussen om jouw skills te verbeteren of om je voor te bereiden op je zeilvakantie.

ALLE NIVEAUS
Afhankelijk van je niveau bieden zij diverse zeilcursussen: opfriscursus (bijv. ter voorbereiding van je vakantie), zeilinstructiecursus op eigen zeilboot, jachtzeilen CWO 1 of 2. Deze cursus (1 daags of 3-dagen, afhankelijk van het niveau) word je aangeboden vanuit Enkhuizen.

Voor meer informatie mag je mij (Samira) altijd contacten, tel. 06 - 234 079 43 of
klik op de onderstaande button meer info.

Follow us
Sailing Sardinië by Funmaxx
Pieter&Samira
Thuisbasis: baai van Portisco ITALIË
Tel. +31 (0)6 234 079 43
Neem contact op voor adresgegevens. E-mail: info@sailingsardinie.com
Kvk: 39097557 BTWnr.: NL817532389B01