fbpx

Vrienden van Funmaxx

Leuke tips voor een zeil vakantie op Sardinie.

Misschien heb jij naast het zeilen, zin om een dag wat anders te doen. Hierbij hebben wij enkele tips voor naast een zeil vakantie op Sardinie. 

Hoe geweldig: naast een zeil vakantie op Sardinie ook een dag met een 2CV te  rijden over het eiland! Dit is nu mogelijk. De auto’s zijn te huur voor een dag of meerdere dagen. De auto wordt afgeleverd op afgesproken plaats, bijv. bij je accommodatie. Interesse? Klik op de link.

Wilt u ook tijdens uw vakantie ook italiaans leren, maar net even anders.
Dit kan bij: I LIKE IT.
Genieten van de leukste plekken van Sardinië en leer tegelijk de Italiaanse taal. I LIKE IT heeft elke week een leuk programma, je start met een ochtend klassikaal les en daarna ga je bijv. een musea bezoeken, of paardrijden, of beachvollyballen, of een wijnproeverij of gewoon relaxen. Uiteraard in het Italiaans. 
Klik op de link hieronder voor meer informatie. 

Een locatie nog niet ontdekt door de massa  tourisme. In Marina di Asfodeli bieden ze van alles aan . Zoek jij een plek voor je eigen Zeil boot / Motorboot in een haven tijdens je vakantie ? Dit is hier mogelijk maar ook kan je er RIBs  huren met 40 pk (zonder vaarbewijs) tot een grote rib met 2x een 250 pk erachter. Een spannende manier om de Costa Smeralda te ontdekken. Naast een snelle boot huren is het ook mogelijk om te genieten op het kleine strand  maar voor kinderen waterfietsen te huur, kanoś  en kleinere zeilboten te huur voor een dagdeel zeilen . Met engels sprekende manager  kan je met veel vragen terecht. Er is een restaurant aanwezig om heerlijk te lunchen of dineren.

Wij werken graag samen met GoFunSailing. Wij zeilen daarom ook exclusief de flottielje van Sardinie met GoFunSailing.

Wil je ook eens op andere prachtige locaties zeilen? Check dan eens de website van GoFunSailing. Zij bieden diverse zeilvakanties aan op de mooiste plekjes.
Klik hieronder voor meer informatie.

Sailing Sardinie by Funmaxx

Thuisbasis: baai van Portisco ITALIË
Tel. +31 (0)6 234 079 43
E-mail: funmaxxsailing@gmail.com

Correspondentieadres NL:
Proefpolder 325, 1619 EH  ANDIJK
IBAN: NL16RABO0302449647
Kvk: 39097557
BTWnr.: NL817532389B01